Historie
|
nyheder

Tusind tak for besøget fra både gamle og nye venner

Skrevet af
Brian Bach Mouritsen
| Fotografering
Brian Bach Mouritsen
May 24, 2023

I påsken fik jeg åbnet døren til mit univers i Skagen. Tusind tak for besøget fra både gamle og nye venner, og tak for alle de fine komplimenter. Det varmer kolossalt.

Som kronen på værket kom Pierre Koukjian’s kunstværker lige før Store Bededag. Pierre er min kære ven og en fantastisk dygtig multikunstner. Med hans kunst er butikken nu fuldendt og jeg tør godt kalde det en af kongerigets smukkeste.

Derudover blev de flotte smykker fra det italienske brand Marco Bicego modtaget med stor interesse, så jeg glæder mig til, at sommerkollektionen ankommer i maj måned. Jeg kan allerede nu afsløre, at Marco Bicego besøger Skagen i juli måned, hvor mere fra deres univers skal vises frem - mere information følger.

Nu nærmer sommeren sig og åbningstider for butikken i Skagen og mit showroom på Kongens Nytorv kan du finde på min hjemmeside: www.bachmouritsen.com

Et besøg i mit showroom på Kongens Nytorv er fortsat efter aftale over mail brian@bachmouritsen.com.

Følg med i mit univers og se flere billeder af smykker, kunst og butikken på min Instagram eller Facebook @bachmouritsen.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål.

Ses vi i Skagen?

Kh,Brian

Diamanter er en kunstform i sig selv. En helt naturlig kunstform, der er skabt for op til 3 millarder år tilbage under stort tryk og høje temperaturer, og som bliver bragt til live af diamantsliberen, der fanger diamantens sjæl og gør den levende

Brian Bach Mouritsen
BACHMOURITSEN

INDBLIK

Få tiden til at stå stille. Ud over tendenser, koder og normer. Defineret af tidløs ekspertise.
ADRESSE
København
Kongens Nytorv 3

1050 København K
Denmark

Skagen
Sankt Laurentii Vej 19 

9990 Skagen Denmark

Tlf: +45 26 83 52 61
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser der ikke vedrører smykker kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
Email: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov