BACHMOURITSEN

MIN HISTORIE


1991

For Brian Bach Mouritsen startede smykkeventyret med en tilfældig jobannonce for et sommerferiejob i Jyllandsposten. Han pakkede sine kufferter og tog til Italien, hvor han fik han en lup i hånden og hurtigt fandt sit kald i diamanternes verden. En verden der også åbenbarede et stort talent for smykker og diamanter.

1993

Hjemme i Danmark blev en stilling hos Uffe Danborg, Brians videre vej ind i branchen. Her var weekend-lektien at se auktionskataloger igennem og foreslå hvilke diamantsmykker, der var gode investeringsobjekter. Hvilket gav en uvurderlig indsigt i, hvordan man finder de unikke sten og manøvrere uden om det, alle køber.

2001

Ikke længe efter var Brian med til at bygge Hartmanns i København op. De næste 16 år fungerede han som butikschef og højrehånd, og var som en af de første med til at introducere det danske marked for de smukke pink Argyle diamanter.

2015

Efter 16 år hos Hartmanns var tiden moden til at bringe det personlige smykke og By Appointment-konceptet til København. Et koncept, hvor det personlige står højest - uanset om det er i kontakten til de adskillige trofaste kunder, til de faglige samarbejdspartnere  eller om det er i smykkedesignet, hvor hensynet til bærerens stil, andre smykker og ikke mindst personlighed er i højsæde.
Hermed går BachMouritsen imod de store smykke-butikkers en-til-mange smykker, hvor kærligheden til håndværket og det personlige er gået tabt.

PERSONLIGT

By Appointment Only

Alle aftaler er By Appointment Only, dvs. vi laver en aftale og mødes i mit showroom på Kgs. Nytorv, hvor vi sammen taler om dine ønsker og personlige stil.

Det er vigtigt, at der er tid og plads til den enkelte kunde, og derfor  har BachMouritsen ikke en traditionel forretning med butik og sælgere. Alle aftaler er By Appointment Only.  Hermed kan alle dine ønsker opfyldes og du sikrer dig et smykke, du vil elske for evigt.

Værdier

Genbrug

Alle smykker laves af 100% genbrugsguld - ikke fordi det er billigst, men for at gøre en forskel.

Alle diamanter handles med respekt for Kimberly-processen, der arbejder hårdt på at skabe de bedste betingelser og arbejdsvilkår for arbejdere. Kimberly-processen har derudover også fokus på at skåne miljøet så meget som muligt, når der udvindes nye diamanter. Alle større diamanter kommer med GIA eller HRD certificering.

Kvalitet

Alle mine smykker er håndlavede i Danmark eller Tyskland af de bedste guldsmede, hvor viden, erfaring og håndværk er gået i arv fra generation til generation.
Hverken de eller jeg går på kompromis med kvalitet eller de forhold, hvorunder dit smykke bliver skabt.

Rådgivning

Der er mange elementer, man skal tage højde for, når man skal købe diamantsmykker ift. kvalitet, pris og design. Mit virke er at tage dig med ind i diamanternes ellers lukkede verden og guide dig bedst igennem. Med min faglighed, dine ønsker og en fælles afstemning finder vi frem til det diamant-smykke, der passer til dit behov.

Værdi

Udvindingsprocessen af diamanter er en bekostelig affære, og der er mange mellemled fra mine-selskab til køber. Hos BachMouritsen er mange af disse skåret væk, og mit netværk, erfaring og faglighed gør det muligt at købe direkte hos smykke-producenten, hvorfor smykker og diamanter kommer i bedste kvalitet og pris.

Vurderinger

Kender du værdien af dine smykker, står du altid stærkest, uanset om du vil sælge eller har mistet dine smykker.

De danske forsikringsselskaber har de seneste år skærpet vilkårene for erstatning af stjålne, eller på anden vis mistede, smykker. Derfor er det vigtigt, at kvitteringer, fotos og certifikater gemmes og opbevares, så du altid har dem. Har du smykker uden dokumentation eller vurdering, bør du naturligvis få dem vurderet hurtigst muligt, så du ikke er underforsikret, hvis uheldet er ude.

Det er derudover en rigtig god idé at få revurderet smykkernes værdi hvert 10. år, så forsikringen dækker den rigtig værdi.

BACHMOURITSEN

INDBLIK

Få indblik i diamantbranchen og den nyeste viden om diamanter. Læs mere om nye historier og kommende events.
ADRESSE
København - by appointment only
Kongens Nytorv 3
1050 København K
Danmark

Skagen - sæsonbestemt åbningstider
Sankt Laurentii Vej 19A
9990 Skagen Danmark

Telefon: + 45 31 33 83 83
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
E-mail: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov