Historie
|
nyheder

BachMouritsen Skagen: Åbningstider

Skrevet af
Brian Bach Mouritsen
|
Sct. Laurentii Vej 19A, 9990 Skagen
July 15, 2024

I sommeren 2022 stod jeg på toppen af den højeste klit, omgivet af blæst og sandfygning, syd for Gl. Skagen. Jeg mærkede godt efter i maven, velvidende om, at jeg stod overfor en vigtig beslutning i mit liv.

Den beslutning er nu taget og i Påsken 2023 åbnede jeg døren til mit Skagens univers. Efter mere end 30 år med smykker og diamanter i København, Antwerpen og Hong Kong, var tiden kommet til at vende tilbage til havet og naturen.

Med mig bringer jeg håndlavede smykker og diamanter, alt sammen præsenteret i et univers hvor rammerne er skabt med reference og kærlighed til Skagen og havet. Rummet er fyldt med smykker og kunst, stort som småt, alt specielt udvalgt, hvor fælles for det hele er det gode håndværk.

“Fælles for det hele er en hyldest til det gode håndværk, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt og udført med omhu”

Det vil glæde mig meget at byde dig velkommen og vise dig rundt i min butik.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail brian@bachmouritsen.com eller på telefon + 45 31 33 83 83.

Diamanter er en kunstform i sig selv. En helt naturlig kunstform, der er skabt for op til 3 millarder år tilbage under stort tryk og høje temperaturer, og som bliver bragt til live af diamantsliberen, der fanger diamantens sjæl og gør den levende

Brian Bach Mouritsen
BACHMOURITSEN

INDBLIK

Få tiden til at stå stille. Ud over tendenser, koder og normer. Defineret af tidløs ekspertise.
ADRESSE
København - by appointment only
Kongens Nytorv 3
1050 København K
Danmark

Skagen - sæsonbestemt åbningstider
Sankt Laurentii Vej 19A
9990 Skagen Danmark

Telefon: + 45 31 33 83 83
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
E-mail: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov