Produkt nyheder
|
nyheder

Marco Bicego

Skrevet af
Brian Bach Mouritsen
|
Marco Bicego
July 9, 2024

Det er med store glæde, at vi er blevet forhandlere af det italienske smykkebrand, Marco Bicego.

Ved vores første møde med Marco Bicegos kollektioner blev vi straks grebet af en unik kombination af styrke, selvstændighed og femininitet, som på smuk vis forener det rå og sårbare. Fantastiske designs og fantastisk håndværk - dette er netop det, italienerne altid har mestret.

Marco Bicego tilbyder en modig kontrast til det traditionelle, og giver den stilbevidste kvinde mulighed for at udtrykke sig gennem karakteristiske designs, der skiller sig ud fra traditionelle diamantsmykker.

Vi inviterer dig til at opleve disse smukke kollektioner i vores showroom på Kongens Nytorv 3 i København efter aftale eller besøge vores Skagen-univers på Sct. Laurentii Vej 19A.

OM MARCO BICEGO

Marco Bicego er et eksklusivt smykkebrand fra Italien, kendt for sin unikke kombination af traditionelt håndværk og moderne design. Med rødder i Trissino, Italien, hvor historien om italiensk smykkekunst blev født, har Marco Bicego skabt en stil præget af raffineret luksus, der akkompagnerer kvinder i deres dagligdag. Hvert design fra brandet er inspireret af naturens organiske former og kreeret i 18 kt. guld.

Deres kollektioner bliver omhyggeligt håndlavet i Marco Bicegos atelier i Trissino, Italien, hvor traditionelle guldmedsteknikker som Bulino-gravering og spiralteknik giver hvert smykke sin karakteristiske charme og silkebløde overflade.

Marco Bicegos kollektioner, der er kendte verden over, hyldes for deres evne til at lade kvinder fremhæve deres unikke stil og personlighed.

WOMEN IN MARCO BICEGO

Stærke og inspirerende kvinder, der bærer Marco Bicego-smykker.

Vi inviterer dig til at opleve disse smukke kollektioner i vores showroom på Kongens Nytorv 3 i København efter aftale eller besøge vores Skagen-univers på Sct. Laurentii Vej 19A.

Hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel, er du velkommen til at skrive til brian@bachmouritsen.com.

Læs mere om Marco Bicego på deres hjemmeside.

Besøg også @marcobicego på Instagram, Facebook & Youtube.

Diamanter er en kunstform i sig selv. En helt naturlig kunstform, der er skabt for op til 3 millarder år tilbage under stort tryk og høje temperaturer, og som bliver bragt til live af diamantsliberen, der fanger diamantens sjæl og gør den levende

Brian Bach Mouritsen
BACHMOURITSEN

INDBLIK

Få tiden til at stå stille. Ud over tendenser, koder og normer. Defineret af tidløs ekspertise.
ADRESSE
København - by appointment only
Kongens Nytorv 3
1050 København K
Danmark

Skagen - sæsonbestemt åbningstider
Sankt Laurentii Vej 19A
9990 Skagen Danmark

Telefon: + 45 31 33 83 83
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
E-mail: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov