chepré

CHEPRÉ KOLLEKTIONEN
Guden der rejste sig selv
Chepré var skabelsens og genfødelsens gud. Han var ansvarlig for at rulle solen hen over himlen hver dag og tabe den over horisonten hver aften, kun for at bære den tilbage til himlen igen ved daggry. Derfor var han en del af skabelsens mytologi.
Guden Chepré
Han var ansvarlig for at rulle solen hen over himlen hver dag og tabe den over horisonten hver aften, kun for at bære den tilbage til himlen igen ved daggry.
Chepré Collier
Det fabelagtige håndværk og massive guld skaber en storslået og blændende hyldest til skønheden og vil få enhver til at fremstå guddommelig.

C

hepré er navnet på den egyptiske urgud, der hver dag lod solen stige op og en ny dag bryde frem og genopstå. I den egyptiske fortælling giver denne punktlige handling også Chepré anerkendelse som trofasthedens gud. Den egyptiske indflydelse er også tydelig i smykkerne, hvor hvert led er formet som en pyramide, der som bekendt blot er toppen af noget underliggende. 

I Chepré kollektionen er toppen af hvert pyramide-led skåret af og erstattet af en princess-slebet diamant. Princess-cuttet kaldes også for mirror-cut, og er kendt for at spejle og reflektere lyset. Med hvert diamant-beklædt led inviteres man hermed til at se ind i en refleksion af sjælen.

Diamanterne er svøbt i 18 kt. hvid-rosa eller gul-genbrugsguld, der er 100% bæredygtigt. Alt er håndlavet med en speciel teknik, kun ganske få guldsmede formår. Det er de dygtigste håndværkere i Tyskland inden for juveler-verdenen, der står for håndværket i Chepré-kollektionen. Kollektionen rummer armbånd, ørestikker, ring og manchetknapper.

ørestikker
Chepré ørestikker
De smukke ørestikker, skaber et stilsikkert og powerfuldt look, der med de 12 smukke tsavorit-ædelsten stråler om kap som solen i ørkenen.
COLLIER

Chepré COLLIER

Det overdådige smukke collier i rosaguld slanger sig om halsen og gøres komplet af de dyb-grønne funklende tsavorit-ædelsten.

TAMATORI-HIME

Guden Chepré

Guden Chepré blev ofte afbildet som en skarabæ, fordi han skabte sig selv ved at krybe frem fra jorden.

Chepré armbånd

Det moderne tidløse armbånd er prydet med ca. 28 princess-slebne diamanter, hvilket giver plads både til et maskulint og feminint udtryk på samme tid.

Chepré ørestikker

De smukke ørestikker fra Chepré-kollektionen har et tidløst design og er et smukt og moderne alternativ til de klassiske brillantørestikkers.

Chepré manchetknapper

Manchetknapper har historisk været til mænd, men manchetknapperne er netop designet, så også kvinder kan sætte et moderne personligt udtryk med dem.

Chepré ring

Chepré-ringen har karakter og statement, der giver et moderne look. Ringen har et tidløst design, der på en gang giver plads til både det maskuline og det feminine.

I Chepré kollektionen er toppen af hvert pyramide-led skåret af og erstattet af en princess-slebet diamant.

Princess-cuttet kaldes også for mirror-cut, og er kendt for at spejle og reflektere lyset.

Brian Bach Mouritsen

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov
ADRESSE
København - by appointment only
Kongens Nytorv 3
1050 København K
Danmark

Skagen - sæsonbestemt åbningstider
Sankt Laurentii Vej 19A
9990 Skagen Danmark

Telefon: + 45 31 33 83 83
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
E-mail: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov