Det personlige smykke

INDLEDNING

Få designet dit personlige smykke

Vi lever i en tid, hvor ting strømlines og ensartes, og hvor det helt personlige smykke er en stadig større sjældenhed. Et unikasmykke, designet og skabt til dig, din personlighed, karakter og stil har derfor stærkere signalværdi end nogensinde før.

01. DRØMMEN UDFORSKES

Det personlige findes frem

Sammen taler vi om dine ønsker til et smykke, som matcher din personlighed. Måske er der andre smykker, det skal passe sammen med. Hvad med smykkets funktionalitet? Skal det være et hverdagssmykke, eller drømmer du om et finere smykke, der skal bruges til fest. Måske skal det kunne begge dele. I fællesskab finder vi frem til et smykkedesign, som du kan glædes over igen og igen.

02. VALG AF STEN

De helt rigtige sten

Heldigvis er det i dag sådan, at hverdagssmykker også kan være funklende og imponerende .  Har du arvet sten eller smykker, finder vi ud af, hvordan de kan indgå i dit nye smykke. Søger du en diamant eller ædelsten, hjælper jeg dig med at finde den helt rigtige. Vi finder sammen ud af, hvordan diamanterne skal indbygges i smykket, så de fremhæver dine personlige præferencer til design og funktionalitet, og vi tager højde for, hvordan de bedste egenskaber kommer tydeligst frem i stenene, så skønheden og brillansen står tydeligst frem.  

03. DESIGN

Den endelige visualisering

Efter vores møde laver en af Danmarks dygtigste tegnere en grafisk afbildning af dit kommende smykke. På denne måde, kan vi nemt tilrette designet, indtil det har det helt rigtige udtryk for dig.

04. FOREVIGES

Smykket vækkes til live

Når designprocessen er færdig, og smykket opfylder dine funktionelle og æstetiske krav, sendes tegningen til mine mangeårige samarbejdspartnere i Tyskland, hvor håndværket er gået i arv igennem mange generationer. De stolte håndværkstraditioner sikrer, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Når du får smykket på, sker det endelig:
Smykket bliver vakt til live og kan for evigt blive en del af dig.By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov
ADRESSE
København - by appointment only
Kongens Nytorv 3
1050 København K
Danmark

Skagen - sæsonbestemt åbningstider
Sankt Laurentii Vej 19A
9990 Skagen Danmark

Telefon: + 45 31 33 83 83
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
E-mail: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov