Event
|
nyheder

Oplev Marco Bicego som én af de første i Danmark

Skrevet af
Brian Bach Mouritsen
|
Marco Bicego
September 28, 2023

Det er med meget stor begejstring, at jeg kan invitere dig ind i mit showroom på Kgs. Nytorv for at fejre den officielle lancering af det italienske smykkebrand, Marco Bicego, i Danmark.

Fra de charmerende gader i Venedig og Verona til storbyer som Paris, New York, Tokyo og Beijing, er Marco Bicego hyldet i mere end 50 lande for sin evne til at lade kvinder fremhæve deres unikke stil og personlighed. Nu er tiden kommet til de danske smykkeelskere!

D. 11. & 12. oktober 2023 
fra kl. 13:00 til kl. 20.00

BACHMOURITSEN Showroom, 
Kongens Nytorv 3, 1050 København K

Marco Bicego besøger os direkte fra deres hovedkontor i Trissino, Italien, og vi glæder os til at give en personlig præsentation af Marco Bicegos historie og de særlige kollektioner, der har gjort brandet beundret verden over.

Dette er din chance for at opleve italiensk håndværk og moderne designs, hvor hvert eneste smykke er håndlavet med traditionelle guldsmedsteknikker, passion og præcision. Jeg vil være beæret over at byde på et glas champagne, mens du får det første eksklusive kig. Jeg er overbevist om, at du vil dele min dybe begejstring for dette brand. Jeg håber, at vi ses,KhBrian

Diamanter er en kunstform i sig selv. En helt naturlig kunstform, der er skabt for op til 3 millarder år tilbage under stort tryk og høje temperaturer, og som bliver bragt til live af diamantsliberen, der fanger diamantens sjæl og gør den levende

Brian Bach Mouritsen
BACHMOURITSEN

INDBLIK

Få tiden til at stå stille. Ud over tendenser, koder og normer. Defineret af tidløs ekspertise.
ADRESSE
København
Kongens Nytorv 3
1050 København K
Danmark

Skagen
Sankt Laurentii Vej 19 

9990 Skagen Danmark

Telefon: + 45 31 33 83 83
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser der ikke vedrører smykker kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
Email: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov