Historie
|
nyheder

Kunsten er at være i god tid

Skrevet af
Brian Bach Mouritsen
|
Brian Bach Mouritsen
November 9, 2023

Når vinterens tæppe lægger sig, og dagene bliver kortere, begynder forventningens glød at varme vores hjerter. Julen står for døren, en tid hvor vi søger de perfekte gaver, der udtrykker vores dybeste kærlighed og taknemmelighed for hinanden.

Radiantslebne diamanter, med deres forførende brillans, er ofte valgt som den perfekte forlovelses- eller kærlighedsgave. De to afbildede ringe med henholdsvis en hvid og en naturlig gul diamant giver hver især ringene et dybt og romantisk udtryk.

Pris fra Dkk 35.000,-

Snart vil vi blive opslugt af den hyggelige atmosfære af skinnende lys og traditionelle festligheder med dem, vi holder kært. Men midt i al julehyggen, kan tiden oftest føles knap i jagten på den perfekte julegave. Er du en af de mange, som udskyder julegaven til sidste øjeblik?

En tidløs armring, som klæder alle uanset alder, og går smukt i samspil med andre designs. Sphere Nova er håndlavet i 18kt. guld omkring en titanium fjer. Den store kugle er prydet med 0.20 ct. pavé indfattet af brillanter.Håndlaves i 18 kt. hvid-, rosa-, og gulguld.

Pris Dkk 23.800,-

Hos BachMouritsen ønsker vi at give dig en oplevelse af ro og tid, så du kan undgå stressede butiksbesøg, kompromiser på gavevalg og manglede tid til at nyde sæsonen. Med vores ‘efter aftale’ koncept får du den personlige oplevelse du behøver for at finde det smykke, der vil gøre denne jul helt specielt for dig og din heldige udkårne.Kunsten er at være i god tid - book din personlige aftale hos BachMouritsen i dag på brian@bachmouritsen.com Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig med jagten på den perfekte julegave.

Kærlige hilsner, Brian

Diamanter er en kunstform i sig selv. En helt naturlig kunstform, der er skabt for op til 3 millarder år tilbage under stort tryk og høje temperaturer, og som bliver bragt til live af diamantsliberen, der fanger diamantens sjæl og gør den levende

Brian Bach Mouritsen
BACHMOURITSEN

INDBLIK

Få tiden til at stå stille. Ud over tendenser, koder og normer. Defineret af tidløs ekspertise.
ADRESSE
København - by appointment only
Kongens Nytorv 3
1050 København K
Danmark

Skagen - sæsonbestemt åbningstider
Sankt Laurentii Vej 19A
9990 Skagen Danmark

Telefon: + 45 31 33 83 83
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
E-mail: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov