Historie
|
nyheder

Investering i diamanter –  er det nu der skal handles?

Skrevet af
Brian Bach Mouritsen
| Fotografering
Brian Bach Mouritsen
October 28, 2022

I en verden med inflation forsøger vi alle at inflationssikre vores formuer, og i stedet for at ”gemme formuen i madrassen” søger vi investeringsprodukter med begrænset udbud såsom guld, sølv og diamanter. Det der gør investeringsdiamanter til en god alternativ investering særligt i højinflationstider er, at de er inflationsresistente og det er den råvare, som historisk har været den mest prisstabile af alle råvare.

Ser man tilbage på historien vil en periode med høj inflation og lav arbejdsløshed ofte blive efterfulgt af en tid med recession. Her er investeringsdiamanter en værdisikring, da de ikke falder i værdi ved recession - selv under finanskrisen i 2008 tabte investeringsdiamanter ikke deres værdi.

Herudover når økonomien igen vender til det bedre, sker de største prisstigninger på investeringsdiamanter i den tidlige periode af et opsving, hvilket giver ro og tid til at realisere sin investering.

Foto: Sjælden 0.50 ct. smaragdsleben Fancy Vivid Pink diamant oprindelse, fra den berømte og nu lukket Argyle mine i Australien.

Diamanter er en kunstform i sig selv. En helt naturlig kunstform, der er skabt for op til 3 millarder år tilbage under stort tryk og høje temperaturer, og som bliver bragt til live af diamantsliberen, der fanger diamantens sjæl og gør den levende

Brian Bach Mouritsen

Det er også netop denne cyklus, der i dag er mit tungeste argument for hvorfor tiden nu er til at undersøge diamantmarkedet nærmere. Med investeringsdiamanter kan man opnå en værdisikring af ens portefølje, som historisk set vil efterfølges af en stabil værdistigning.


Lav risiko og et godt afkast forudsætter at man investerer i de rette diamanter og dette forudsætter professionel rådgivning.


Book et uforpligtigende møde, hvis du vil høre mere om investeringsdiamanter og hvordan en investering kan skræddersyes til netop din økonomi og præferencer.

BACHMOURITSEN

INDBLIK

Få tiden til at stå stille. Ud over tendenser, koder og normer. Defineret af tidløs ekspertise.
ADRESSE
København
Kongens Nytorv 3

1050 København K
Denmark

Skagen
Sankt Laurentii Vej 19 

9990 Skagen Denmark

Tlf: +45 26 83 52 61
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser der ikke vedrører smykker kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
Email: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov