Knowledge
|
nyheder

Giv gamle smykker nyt liv

Skrevet af
Brian Bach Mouritsen
| Fotografering
Anja Roar
October 25, 2021

Jeg vil gerne starte med at sige tak for det gamle år, hvor jeg igen har fået æren af at hjælpe mange af jer med at kreere enestående smykker. En proces, hvor vi i fælleskab har designet noget helt unikt ud fra ønsker og personlighed. Altid med nøje udvalgte diamanter og det fineste håndværk som rammen.

Januar er ofte en statusmåned, hvor der skal tænkes nye tanker for det nye år. Mange pakker kufferten og finder en stribe solskin at nyde i udlandet. Andre bruger tiden til at få ryddet op og gjort status på ting, man ikke har tid til resten af året.

Det sidste kunne være at give nyt liv til gamle smykker, smykker og ædelsten, der er erhvervet for år tilbage, men ikke længere afspejler din smag. Måske har du arvet smykker, hvor diamanter eller ædelsten har værdi – eller endnu vigtigere – affektionsværdi. De venter bare på at blive genbrugt i et nyt smykke, der er mere dig.

Book et uforpligtende møde hos mig, hvor vi sammen gennemgår dine smykker og ser på muligheder for at genbruge gammelt i noget nyt, som matcher din stil. Når jeg gennemgår smykkerne, har jeg også mulighed for at vurdere dem, så du kender værdien.

Det bringer mig til det sidste i denne omgang. Sørg for, at dine smykker er fotograferet og kvitteringerne gemt. Allervigtigst, at smykkernes vurdering er opdateret og fuldt forsikret, det uanset om smykkerne er i boks eller bæres ofte.

Book et møde med mig og få hjælp til smykkedesign, vurdering og den helt rigtige forsikring, så du stolt og trygt kan bære og opbevare dine smykker i 2020.

Diamanter er en kunstform i sig selv. En helt naturlig kunstform, der er skabt for op til 3 millarder år tilbage under stort tryk og høje temperaturer, og som bliver bragt til live af diamantsliberen, der fanger diamantens sjæl og gør den levende

Brian Bach Mouritsen
BACHMOURITSEN

INDBLIK

Få tiden til at stå stille. Ud over tendenser, koder og normer. Defineret af tidløs ekspertise.
ADRESSE
København
Kongens Nytorv 3

1050 København K
Denmark

Skagen
Sankt Laurentii Vej 19 

9990 Skagen Denmark

Tlf: +45 26 83 52 61
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser der ikke vedrører smykker kontakt venligst Brian Bach Mouritsen
Email: brian@bachmouritsen.com

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov