Kommentar
|
nyheder

30 års jubiluæm

Skrevet af
Brian Bach Mouritsen
| Fotografering
Brian Bach Mouritsen
October 25, 2021

Mange har spurgt mig, hvad der er den mest værdifulde viden, jeg har lært i løbet af mine 30 år i branchen? Og hvordan den viden kommer mine kunder til gode?

Kort sagt, så er det hvordan, man får et smykke til at komplimentere bæreren bedst!

30 år i samme branche giver automatisk nogle tydelige vidensområder som stort branchekendskab, bred faglig viden og kundekendskab, men faktisk har det indsnævret mit fokus, så det personlige står tydeligst - om det er den personlige kontakt til mine skønne kunder, til de fantastisk dygtige håndværkere, jeg har samarbejdet med i over 20 år, eller om det er den personlige kontakt og udvælgelse til de smykker og diamanter, der forlader mit kontor.

Tendensen i dag er, at det er store smykkebrands, der står for størstedelen af salget af smykker. Og godt for dem, men problemet er, at det unikke og særlige smykke stille og roligt forsvinder - selv smykker til over 100.000 kr. er en metervare, man også kan se på naboen.

For mig er smykker er ikke bare smykker, diamanter er ikke bare diamanter! Magien skabes, når der er sammenhængen mellem bærer, design og materialer, og det er her smykket får sin personlighed.

Diamanter er en kunstform i sig selv. En helt naturlig kunstform, der er skabt for op til 3 millarder år tilbage under stort tryk og høje temperaturer, og som bliver bragt til live af diamantsliberen, der fanger diamantens sjæl og gør den levende

Brian Bach Mouritsen
BACHMOURITSEN

INDBLIK

Få tiden til at stå stille. Ud over tendenser, koder og normer. Defineret af tidløs ekspertise.
ADRESSE
Kongens Nytorv, København K
Tlf: +45 26 83 52 61
Email: brian@bachmouritsen.com
PRESSE
For presse- eller andre henvendelser der ikke vedrører smykker kontakt venligst Anja Roar
Email: Anja@bachmouritsen.com
Tlf: +45 20 60 12 16

By Appointment Only

Alle besøg hos BachMouritsen er
By Appointment Only, hvilket giver tid og ro til fordybelse til alle aspekter af dine behov